Професионален монтаж на естествен паркет от Паркети АЗУР

Ние се гордеем с нашите качествени продукти, единствените, които поставяме. Ние се гордеем с нашите професионални монтажници, единствените, които използваме.

Когато изберете един от нашите висококачествени продукти(паркет, дюшеме и др.) можете да сте сигурни, че ще получите отлично обслужване и монтаж от нас. Без значение дали сте избрали паркет от нашата гама естествени паркети или фигурален паркет от нашата гама фигурални паркети (прочетете за специфичния процес по монтажа тук) - нашите монтажници ще третират всяка подова настилка със същото уважение.

Ще обсъдим подходяща дата за доставка и монтаж, след предварителен оглед и взимане на мерки(квадратура, влага на замазката и др.). Доставката на вашата подова настилка обикновено ще се случи около една седмица, преди да започне поставянето. Това се дължи на две причини:

1. Вашият нов дървен под, трябва да има възможността да се аклиматизира към микроклимата във вашият дом. Това ще гарантира, че когато е положена дървената настилка, тя вече ще се е адаптирала към температурата и влажността на въздуха, които са нормални за дома Ви, а не след като е инсталиран.

2. Тъй като ние лично доставяме подовата настилка, това ни дава възможност, да се обсъдят още веднъж, кога ще Ви е удобно да започне процеса по полагането, както и да отговорим на всеки допълнителен въпрос, от който може да се интересувате.

Ако е необходимо тези допълнителни дни ще Ви дадат време да направите някои последни корекции на пода, докато на нас ще ни даде допълнително време да осигурим всички необходими материали за монтажа, преди той да е започнал.

След като инсталацията приключи, ще ви предоставим листовка за поддръжка.

 

 

 

Видове паркет

Видове дървени подови настилки :  Какво означава името?
Прочетете още>>

Климатът вкъщи

Климатът вкъщи: как да запазите вашият дом и под "здравословен"
Прочетете още>>

Разликите в качеството

Как да разпознаем повечето класове дървесина?
Прочетете още>>

Зреенето на дървесината

Информация за „узряването“ на дървесните видове
Прочетете още>>

Как ще изглежда стаята Ви

Как цветове променят пространственият ефект на една стая?
Прочетете още>>

Поддръжка на естествен паркет

Поддръжка на естествен паркет и дюшеме
Прочетете още>>

Важни факти

Факти за ползите от естествения паркет
Прочетете още>>